Cecilie, 21 år og fra København

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag hædrer vi Kvindernes Kampdag på Side 9, med en nyfortolkning af et klassisk billede, som er blevet symbol på netop denne dag. Cecilie fra København har givet det et skud rock, og glæder sig over over at bidrage.

- Jeg er stolt af at være kvinde, jeg omfavner det og syntes det er fantastisk vi har en dag som denne!

I dag sender dagens Side 9-pige en kærlig tanke, til en af hendes egne kvindelige forbilleder. Den amerikanske makeup-artist Kristen Leanne inspirerer Cecile med sin forretning og sin personlighed.

- Hun er fantastisk positiv, fuld af humør og har taget livet i egne hænder og startet et stort firma. Jeg ser vanvittig meget op til hende.

- Hendes firma sælger veganske hårfarver, som kun er i de vildeste tænkelige farver. Som vegetar, syntes jeg at det er vigtigt med veganske produkter.

Cecilie sender naturligvis også sine medsøstre ud i kampdagen med en positiv opfordring og masser af god energi.

- Du må aldrig tvivle på dig selv. Det har jeg brugt det meste af mit liv på, indtil jeg sagde stop! Vi er stærke mennesker, og vi har fortjent denne dag.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Julie Ea

Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm

Maria

Camilla: Grineflip og akavede photoshoots