Celina Malou, 21 år og fra Ballerup

 

Følg Side 9

Smukke Celina Malou fra Ballerup er efterhånden et kendt ansigt på Side 9. Selvom hun ynder at skifte hårfarve ofte, er genkendelsens glæde fra fansene ikke til at tage fejl af, når de spotter hende på gaden.

- Jeg har fået taget billeder i mange år og har rigtigt mange veninder i Side 9-verdenen. Det har jeg aldrig fortrudt, for vi har det fandme sjovt!

- Jeg er blevet vant til at blive genkendt hele tiden, og folk er rigtigt søde når de møder mig på gaden. Min dejlige forlovede er dog ikke helt glad for det, men han støtter mig meget alligevel.

Celina Malous sexede figur hitter så meget på Side 9, at hun sikrede sig deltagelse i ‘Årets Side 9-pige 2017’, men det er bestemt ikke den eneste imponerende bedrift hun kan blære sig med.

- Jeg har en utroligt flot krop, når man tænker på, at jeg spiser i hvert fald 15 cheeseburgere på en uge! Jeg elsker, at jeg kan spise som otte voksne mænd, uden at man kan se det på mig.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Jeanett

Charlotte: (Snart) 40, fræk og frisk

Ronia

 Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind