Celina, 20 år og fra Ballerup

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

August rinder ud og det samme gør sommeren, men det behøver faktisk slet ikke at være trist. Der er nemlig masser at fejre, da det endnu en gang er blevet tid at tælle stemmerne op. I er ikke i tvivl – sommerbaben Celina tager trofæet som Månedens Side 9-pige! Og hvordan mon det er at modtage sådan en pris?

- Jeg tænkte med det samme, at det skulle fejres med en drink nede ved poolen, da jeg stadig arbejder i Bulgarien. Tak fordi I tror på mig og sender mig mange søde beskeder, det betyder meget at I bruger jeres tid på at stemme på mig! Jeg er meget taknemmelig.

Ud over hæder og ære, følger der 3000 danske kroner med den eftertragtede titel. Dem har Celina valgt at bruge på noget ganske særligt, og mindst lige så smukt.

- Pengene går til min mor, for at være verdens bedste mor og for at støtte mig så meget som hun gør. Så dem skal hun have!

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Celina

 

Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm

 

Camilla: Grineflip og akavede photoshoots

 

Dina

 

Ronia

 

Louise

 

Søs

 

Marie

 

Alice