Celina, 21 år og fra Ballerup

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når Celina tager et smut forbi fotografen, er det med hovedet fuld af gode idéer. Hun dyrker sin egen stil, og sætter sit eget præg på billederne.

- Mange af mine idéer er ikke blevet set før, og det elsker jeg! Jeg elsker alle mine billeder, og især at kigge tilbage på gamle billeder, og se hvor meget der er sket.

Celina er vild med at vise sit arbejde frem på Side 9, da det giver hende mulighed for at dyrke en særlig billedstil, som hun nyder at udfordre sig selv i.

- Det er jo ingen hemmelighed, at jeg elsker undertøj og smukke stiletter. Jeg er utroligt glad for mine øjne og mine bryster! Jeg har flotte grønne øjne, og flotte store bryster. Og så er jeg vild med at udfordre mig selv og prøve nye ting, jeg kaster mig ud i nye udfordringer hele tiden

Det bringer også glæden frem i de mange fans, som hun efterhånden har vænnet sig til at blive genkendt af.

- I starten var det meget mærkeligt at blive genkendt på gaden, men nu synes jeg at det er fedt, at jeg er nået så langt. Og så kan haters rende mig i røven!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Sussi

Side 9 Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Bagom Side 9 Kadja: Fræk med stil

Side 9 Gallerier Megan