Celine, 20 år og fra Valby

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige elsker sit liv i København. Selvom Celine er vokset op langt væk fra storbyen, er hun faldet godt til, og nyder alle de muligheder det kan give at bo i midten af det hele.

- Mit yndlingssted i Danmark er København. Jeg elsker byen! Jeg er selv vokset op ude på landet, hvor den lokale købmand lukker klokken 18. Så hvis jeg har lyst til en Nutella-mad klokken 3 om natten, så kører jeg bare ned på tanken og henter det. Det synes jeg simpelthen er så fantastisk! Jeg er nok mere bare bymenneske end landmenneske.

Når Celine ikke passer sit job som social- og sundhedshjælper eller er at finde i de københavnske gader og stræder, elsker hun at komme ud og opleve en masse på en ferie i udlandet, hver sommer.

- Jeg foretrækker faktisk at holde ferie ude. Jeg føler at jeg holder bedst fri, når jeg ikke er i mine vante omgivelser. Hvis det stod til mig, kunne jeg rejse væk hele sommeren til et sted hvor der i hvert fald er over 30 grader varmt! Men jeg har jo også et arbejde jeg skal passe.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ får du mange flere piger, der viser sig langt mere vovet frem. Se bare disse dejlige piger:

Dina

Ronia

Louise