Christina, 35 år og fra Kastrup

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Christina fra Kastrup er 13 år ældre end gårsdagens Side 9-pige, selvom man ikke skulle tro det. Hun bruger en del tid i fitnesscenteret, hvilket formentlig medvirker til, at hun holder sig så fremragende og ser knald godt ud. Hun ser ikke ud til at være en dag over 30!

Dejlige Christina har blandt andet valgt at blive Side 9-pige for at vise, at kvinder i 30'erne sagtens kan gøre sig blandt de yngre af slagsen.

- Jeg er meget stolt og glad for min krop, og det vil jeg vise til hele Danmark! Folk skal se, hvordan en kvinde kan se ud, selv om hun ikke er helt ung længere, siger Christina og tilføjer:

- Jeg er også Side 9-pige, fordi det er udfordrende og spændende. Det er sjovt, når man bliver genkendt på gaden. Desuden er det livsbekræftende at få at vide af fremmede, at man er smuk og dejlig!

Christina fylder 36 i næste måned, og selvom mange kvinder hader at fylde år, så glæder skønheden sig.

-Jeg har det helt fint med, at jeg snart fylder 36. Faktisk er jeg rigtig glad for min alder, hvorfor skulle jeg ikke være det?  Jeg holder mig godt, og jeg er sund og rask. Jeg mener ikke, at en rynke eller to skal afgøre, hvordan du har det med dig selv. Det er hvordan man har det indeni, der tæller, siger Christina.