Christina, 19 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Vi har en debutant på Side 9 i dag. Velkommen til 19-årige Christina. Den hammerlækre odenseaner afslører her, hvorfor hun har valgt at blive en del af Side 9-universet.

- Jeg er en pige med stort gå på mod, og jeg er rigtig udadvendt. Jeg elsker nye udfordringer og har altid haft en drøm om at overskride mine egne grænser ved fx at stille op på Side 9. Og her er jeg så, griner skønheden og tilføjer:

- Modelarbejde har altid været en livsstil, jeg har brændt for, og Side 9 giver mig muligheden for at vise, hvad jeg har at byde på, forklarer Christina.

Som ny Side 9-pige har Christina ikke de store forventninger til at blive "Månedens Side 9-pige" i maj, men hun krydser da fingre for, at det alligevel bliver hende, der vinder konkurrencen.

- Jeg har selvfølgelig mine små skevanker. Men jeg mener, at skønhed kommer indefra, og et stort smil og en dejlig personlighed er det vigtigste og smukkeste. Giv mig Jeres stemme og lad en pige, hvis indre er lige så smukt som det ydre, blive denne måneds Side 9-pige. Så lover jeg, at I kommer til at se langt flere billeder af mig i fremtiden, griner Christina.