Christine, 21 år og fra København

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Søndag den 14. februar står i kærlighedens tegn. Det er Valentinsdag - dagen, hvor danske mænd forkæler deres allerkæreste. Her på Side 9 forkæler vi læserne med et billede af dagens frække Side 9-pige, 21-årige Christine fra København.

Christine er universitetsstuderende og arbejder desuden som model i sin fritid. Hun er lige kommet hjem fra en skøn ferie i Dubai.

Den smukke blondine elsker Valentinsdag, som hun skal fejre med sin kæreste senere i dag.

- Jeg har en spændende dag foran mig. Jeg skal først have skudt nogle lækre modelbilleder. Derefter skal jeg og min skønne kæreste have en romantisk dag sammen. Vi skal ud og spise, og så tager vi i spa sidst på dagen. Det bliver ren forkælelse, og jeg glæder mig meget, siger Christine og tilføjer:

- Det er en dejlig dag, jeg ser frem til hvert år. Det er skønt at opleve, at mennesker kan samles om kærligheden - også selvom det kun er denne ene gang om året. Jeg ved, at mange synes, at Valentinsdag er en kommercielt skabt mærkedag, men for mig betyder den romantik og forkælelse - og jeg ELSKER DET! Det er en god anledning til at gøre lidt ekstra for den, du holder af.