Denice

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 3.34
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er mandag, efteråret har for alvor ramt og ugen virker måske lidt lang at komme igennem lige nu. Heldigvis kan man jo drømme om at blive inviteret på date af sexede Denice, som i hvert fald har en klar plan for hvordan sådan en aften kunne se ud.

- Hvis jeg skulle arrangere en date, skulle det bestemt være hjemme hos mig selv med noget god hjemmelavet mad, dessert og en god flaske hvidvin – og forhåbentlig masser af snak og eventuelt en god film.

Hvis man har heldet med sig, kan man endda skrive sig ind i historien, som den første der har arrangeret en date for Denice. Hvis man altså lige har de kvaliteter, som er vigtige for den romantiske pige.

- Jeg har aldrig været på en date før, så jeg ved det faktisk ikke hvordan det er at være på en. Men jeg ved, at min drømmepartner er en der har hjertet på det rette sted, som en ikke dømmer andre, og holder af mig for både det gode og det dårlige.

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Sanne: Fræk fredagsdebutant

COVERMODEL.DK Sex og samliv Side 9-Malina drømmer om at få et skib

Sex og samliv Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jennie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Alice

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen