Denice, 20 år og fra Stubbekøbing

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Weekendens gode humør har Denice trukket helt med ind i denne udmærkede tirsdag, og hun kan med et smil se tilbage på nogle gode dage, med både gode oplevelser og tid til en masse praktiske opgaver.

For dagens Side 9-pige, er en weekend med kombinationen af arbejde og fornøjelse, slet ikke nogen skidt måde at skyde en ny uge i gang på.

- Jeg har været et smut ind forbi København, lavet nogle lektier, været på arbejde og været til et Lez-arrangement på Vesterbro. Søndagen har jeg brugt på at slappe af, se noget TV og gå tidligt i seng.

Det er ikke kun den forgange weekend som har givet Denice noget at smile over, der er såmænd masser ting der kører på skinner for dagens sexede hovedperson.

- 2018 har budt på rigtig meget godt allerede; jeg har fået en helt igennem fantastisk kæreste, som er rigtig dejlig, og og som virkelig forstår mig.

- Jeg har også fået et arbejde i weekenderne, og så er jeg et skridt tættere på min drømmeuddannelse, når min 10. klasse slutter lige om lidt.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Jeanett

Side 9 Søs' Side 9-jubilæum: Jeg elsker opmærksomheden

Sex og samliv Mathilde: Der skal være lidt til fantasien

Side 9 Gallerier Maria  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Claus Jessen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen