Dina, 34 år og fra Søllested

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Med snart et årti på Danmarks smukkeste avisside, er dejlige Dina efterhånden ved at vænne sig til at se sig selv i avisen.

- Efter snart 10 år som Side 9-pige, føles det jo som en ære at få lov til at være en del af det. Men uanset hvor længe jeg har været i enten avisen eller på nettet, er jeg stadig meget spændt på at læse kommentarerne, fra alle dem der så troligt følger med.

Når Dina sadler op og tager af sted for at skyde en ny serie billeder, tanker hun op med Cocio og paprikachips med på vejen, så hun er klar til de mange oplevelser. Især én glemmer hun ikke.

- Jeg var på et strand-shoot i 2008, og lige pludselig kom der en bus med en hel flok fyre der var på polterabend. De spurgte meget pænt om de måtte overvære shootet, og selvfølgelig måtte de det.

- Jeg var også i vandet sammen med den kommende gom, som fik lidt billeder til at mindes turen. De fik alle autografer inden de skulle videre. Det var en super sjov ting, og jeg var da beæret over alle de pæne ting de havde at sige.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Side 9-Lonny er ikke en man lige glemmer

Side 9 Gallerier Jessica

Sex og samliv Side 9-Julie: Sexet psykolog

Sex og samliv Sabrina: Jeg vil gerne rykke nogle grænser  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Christina Ehrenskjöld
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen