Dina, 35 år og fra Søllested

 

Følg Side 9

I dag er en ganske særlig dag for den 35-årige Side 9-babe Dina. Ikke nok med at hun i dag kan fejre sin fødselsdag, marts måned markerer også hendes 10. år på Ekstra Bladets lækreste side.

- Det er helt underligt, synes jeg. Jeg kan slet ikke forstå, at der allerede er gået 10 år. Det giver noget stof til eftertanke; hvor hurtigt tiden går, og hvor meget vi skal huske at nyde hvert sekund.

- Jeg har for det første fået en masse flotte billeder af mig selv, som jeg kan se tilbage på når jeg er gammel og grå. Og så har jeg har fået den ære at være en del af en familie, hvor vi alle gerne vil det samme - vise verden hvor smukke kvinder kan være.

Når vi i dag fejrer Dinas fantastiske karriere på Side 9, fejrer vi også et helt særligt budskab, som er essentielt for dagens hovedperson.

- Mit budskab har altid været især for mødrene. Vær stolte af hvem I er og hvordan I ser ud, og lad være med at snyde de trofaste læsere for en skøn Side 9-pige.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Lonny

Celina

Holly

Alice