Dina, 35 år og fra Søllested

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-solstråle er lidt loren ved den danske sommer, som oftest slet ikke er varm nok, til skønne Dina. Men nu hvor temperaturerne stiger, bliver hun gerne hængende hvis der er lækre drinks.

- Jeg er ikke udpræget fan af den danske sommer, da jeg elsker varme og høj solskin. Men man behøver da ikke frygte at det bliver for varmt herhjemme, vel?, griner Dina.

- Ej, jeg er vild med København, især når vejret er godt! For mig er det så lækkert at sidde med en iskold Filur-drink. Den har jo både smagen af is, og man kan blive lidt småfuld. Hvad er der ikke at kunne lide?

Selvom Dina gerne smider en god oksesteg på grillen, og skænker en god drink hjemme i Danmark, håber hun alligevel at kunne stikke lidt af med sine børn.

- En af mine planer for denne sommer, er helt sikkert at jeg gerne vil en tur ud af landet sammen med mine børn. Om det bliver en smuttur til London eller længere sydpå, vides ikke endnu.

Nyd et eksklusivt galleri med Dina HER.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Gallerier Julie Ea

Bagom Side 9 Sol over Gudhjem: Nicoline fra Bornholm

Side 9 Premium Gallerier Side 9-Jeannie splitternøgen på stranden

Side 9 Gallerier Maria