Dina, 35 år og fra Brøndby Strand

 

Følg Side 9

Side 9 har mange fans og daglige beskuere. Rigtig, rigtig mange. Med så mange nysgerrige blikke, kommer også mange kommentarer.

Desværre er nogle få i den mere ukonstruktive kategori, og når der sker, kan man sagtens forvente at Dina bider fra sig.

- Jeg holder ikke munden lukket, når jeg ser nogle af de kommentarer, der kan komme fra folk. Jeg mener, at alle mennesker er i deres fulde ret til, at have deres meninger og holdninger, men jeg bliver gal, når det er tydeligt, at folk kun skriver bare for at skrive noget.

Hos dagens Side 9-pige er der altid plads til ris og ros, som hun kan tage med i fotostudiet. Men hun opfordrer til, at tænke sig om, inden man sender en kommentar afsted.

- Jeg bliver så skuffet over mennesker, når de mener de har en ret til, at skulle bedømme om en kvinde er tyk, tynd, eller andet.

- De ved jo ikke hvilke grundlag, der kan være for det ene eller det andet. Det eneste man kender til dem, er jo bare at det er dagens Side 9-pige.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Holly

Marie: Bare ærgerligt, Sonny-boy!

Gitte

Amalie: Fodbold og dans på baren