Elina Wild, 23 år og fra Høje Taastrup

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

23-årige Elina Wild fra Høje Taastrup er denne uges hammerlækre galleripige. Glæd dig til en hed billedserie med Elina inde i vores EKSTRA-univers, hvor du helt sikkert får noget for pengene.

Frække Elina er uddannet SOSU-hjælper og negletekniker, og hun arbejder som showdancer. Hun blev forlovet for nogle uger siden, og hun er nu i gang med at planlægge sit juni-bryllup.

- Den største dag i mit liv finder sted i juni, hvor jeg skal giftes med min drømmefyr. Jeg er så utrolig lykkelig, og jeg føler, jeg svæver på en lyserød sky. Midt i alt bryllupsræset er jeg i gang med at forberede mig til DM i strip, hvor jeg og Jessica Sky i den forbindelse skal være med i et nyt program, der snart bliver vist på TV3.

Dejlige Elina afslører til sidst en pinlig episode, hun havde for et par år tilbage:

- Jeg har oplevet mange sjove og pinlige ting i mit liv, men har vi ikke alle det? Jeg skulle en gang til et møde omkring et stort arrangement, som tre af mine venner stod for. Mødet blev afholdt på et hotel i et glasrum. Jeg blev tørstig og ville have mig en drink. Jeg troede glas døren var åben, fordi mange mennesker var gået ind og ud af rummet hele tiden, men det var den ikke.
Jeg gik ind i glasdøren og faldt ned på gulvet. Det var temmelig flovt i øjeblikket, men det er ret sjovt at tænke tilbage på nu, siger Elina.

Seneste Side 9-piger