Sabrina: Jeg vil gerne rykke nogle grænser

Mit arbejde fik et chok over, at jeg gjorde det, men så tænkte de nok bare; 'Nå ja, hvis ikke Sabrina gjorde det, hvem skulle så?'

Som traditionen så fint foreskriver, skal vi i dag bruge lidt længere tid med en spektakulær kvinde. I dag er vi så heldige at have en debutant på krogen, og skal derfor bruge lidt kvalitetstid sammen med dejlige Sabrina.

- Jeg arbejder til dagligt som tandklinikassistent, og det har jeg gjort i 13 år. Når jeg ikke hjælper andre mennesker på klinikken, så nyder jeg min fritid med min dejlige kæreste, vores hund og familie. Jeg har trænet en del for halvandet år siden, hvor jeg stillede op i bodyfitness, og planen er, at jeg vil prøve det igen.

 

Netop den hjemlige, familiære stil, er noget, der beskriver Sabrina godt. For mange betyder fredag fest og farver, men den jordnære skønhed skal ikke bruge dans på bordene for at sikre sig en vellykket weekend.

- Jeg har en perfekt weekend, når kæresten og jeg slukker vores telefoner, lukker os inde i hjemmet og nyder hinanden. Denne weekend skal jeg hygge hjemme med kæresten, hunden og min mor. Ren familieweekend. Jeg er slet ikke en festabe mere, jeg vil meget hellere nyde min weekend med dem, jeg har kær – og så ser jeg altid frem til en ny uge. Jeg elsker mit arbejde og mine kollegaer, de er helt klart min anden familie.

 

Den sprøde, nyudklækkede Side 9-pige er meget tilfreds med sin nuværende karriere og drømmer ikke umiddelbart om at skulle leve af modelarbejde. Heldigvis er tiden foran kameraet en hobby, der giver Sabrina nogle fede oplevelser, som hun er glad for at dele med de trofaste fans af det fantastiske Side 9-univers.

- Jeg har allerede den karriere, jeg drømte om, og jeg kan ikke se mig arbejde andre steder. Jeg har simpelthen de bedste kollegaer, man kunne ønske sig, men jeg er mega glad for de billeder, jeg har fået taget. Det er en super god fotograf, og man føler sig tryg hos ham. Jeg ville gerne prøve at rykke nogle grænser, og det syntes jeg, at jeg gør her.

 

Selvom Sabrina ikke har planer om en modelkarriere, kan man sagtens glæde sig til at se mere af den sexede klinikassistent. Der er nok bare et par stykker, som skal vænne sig til at se Sabrinas veldrejede krop i et nyt lys. Det skræmmer dog ikke Sabrina, som er klar på alle de oplevelser, der dukker op.

- Side 9 fylder ikke så meget i min hverdag, men jeg vil da helt klart se, hvad det kan føre til. Min mor er ikke glad for, jeg udstiller mig på denne måde, men jeg tror, at alle mødre har det sådan, når deres lille pige viser så meget hud.

- Mit arbejde fik et chok over, at jeg gjorde det, men så tænkte de nok bare 'Nå ja, hvis ikke Sabrina gjorde det, hvem skulle så?'. Jeg håber i hvert fald, at mine læsere kan lide det, de ser, og at de ser frem til, at der nok kommer mere af mig.

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ får du mange flere piger, der viser sig langt mere vovet frem. Se bare disse dejlige piger:

Line

Shila: Riv mig ud eller gem mig

Mathilde

Alice spyede ild: Fotografen måbede

Lara Denice

Side 9-Jeannie splitternøgen på stranden

Celina

Dina

Ronia

Fredagspigen