Xenia: Nu er det kun kvinder, som falder i min smag

"Jeg sprang ud som lesbisk for et halvt års tid siden. Jeg har været tiltrukket af det kvindelige køn lige så længe jeg kan huske"

På Side 9 er vi vilde med de fantastiske kvinder, som findes i hele landet, og som hver dag inviterer os med inden for. Den kærlighed deler Xenia – især når der følger en god håndfuld bryster med. Så i dag er vi inviteret inden for, til en snak om et par af de ting, som gør den smukke fredagsbebuder glad.

Først skal vi dog sige pænt goddag, og lære det forholdsvis nye ansigt på Side 9, lidt bedre at kende.

 

- Jeg er mor til en dreng på to og et halvt år, og til hverdag er jeg pt. hjemmegående. Jeg har dog planer meget snart om at komme i uddannelse som SOSU-assistent. Drømmen er helt klart at læse videre bagefter, og blive pædagog for unge udsatte. Og så har jeg selvfølgelig mit modelarbejde og eventjobs.

Som lovet, skal det bestemt også handle om Xenia og kvinderne – om det, der giver hende sommerfugle i maven, og det, der kan give hende grå hår af frustration. Heldigvis er både de gode og knapt så gode sider, noget Xenia også ser i sig selv.

- Det bedste ved kvinder, er helt klart at der altid er noget at tale om, især når man deler mange fælles ting. Jeg føler også, at jeg ofte bliver forstået bedre af kvinder. Og så er der jo ingen tvivl om, at en god håndfuld naturlige bryster bare lige falder i min smag! Mums.

- Det værste er nok, at jeg personligt selv synes, at kvinder kan være så besværlige! De er ikke altid lette at gøre glade og tilfredse, inklusiv mig selv. Da jeg sprang ud, fandt jeg pludselig ud af, at “jeg er så træt af mænd, det er lettere hvis jeg bare bliver lebbe” ikke rigtigt holdt stik alligevel.

 

Det er ikke længe siden Xenia sprang ud som lesbisk, men tiltrækningen har faktisk altid været der. Derfor var det ikke ligefrem en overraskelse for Xenias familie og venner. Med et stort grin, fortæller hun at også hendes mor var helt rolig – titlen som mormor er nemlig sikret!

- Jeg sprang ud som lesbisk for et halvt års tid siden. Jeg har været tiltrukket af det kvindelige køn lige så længe jeg kan huske. Pludselig var det bare kun kvinder, som faldt i min smag.

- Jeg har jo altid været biseksuel, og det vidste menneskerne omkring mig godt. Jeg blev med tiden en del af det miljø, og så blev det ligesom bare en del af mig. De fleste af mine veninder og venner, er også selv enten biseksuelle, panseksuelle eller homoseksuelle, så for mig er det egentlig meget naturligt. Min mor tog det sgu også ret cool, hun har jo fået sit barnebarn.

 

For dagens Side 9-pige er der dog én pige, som er dejligere end alle de andre, og hende er Xenia så heldig at være forlovet med.

- Min forlovede så jeg faktisk på en Facebook-gruppe for lesbiske og biseksuelle, og hun faldt i min smag lige med det samme. Jeg valgte at tage toget fra København til Odense, og det var altså ikke helt let, da jeg faktisk er mega genert.  Det var en god beslutning, for vi har været klistret til hinanden stort set lige siden.

Selvom hun svæver på en lyserød kærlighedssky og hviler i sig selv og sit liv, kan Xenia sagtens opleve sig selv som værende anderledes, og stikke ud fra mængden. Fordommene oplever den unge mor dog bliver færre, og hun håber, at det er en udvikling som fortsætter.

- Selvfølgelig gør jeg det. Det tror jeg alle der er “anderledes” gør. Jeg tror, at der altid vil eksistere mennesker, som ikke finder min måde at leve på “almindelig”; jeg er lesbisk, ung mor, tatoveret både på hænder og hals. Heldigvis er de ting begyndt at blive mere almindeligt, og jeg møder ofte mennesker som mig selv i min hverdag. Og når det er blevet hverdag, så er det ikke ualmindeligt længere. Jeg håber at mennesker som sidder derude med de fordomme, en dag vil se på os med andre øjne.

 

--------- EKSTRA SPLIT ELEMENT ---------

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ får du mange flere piger, der viser sig langt mere vovet frem. Se bare disse dejlige piger:

Charlotte

Sandra Samantha: Jeg elsker at provokere

Lea

Side 9-Katherina: Jeg elsker julen

Fredagspigen