Årets side 9-pige 2017: Se Jessies (u)perfekte krop

12 af Danmarks dejligste piger er klar til at kæmpe om at blive læsernes favorit. Nu afslører de, hvad de er særligt tilfredse med ved deres krop - og hvad de finder mindre flatterende

Siden barnsben har Jessie været ked af en særlig kropsdel. Se hvilken i filmen. Foto: Tariq Mikkel Khan Redigering: Henrik Houlberg
Følg Side 9
Følg Årets Side 9-pige
Følg Side 9 tv
Følg Side 9-reportage

De tolv kandidater til titlen som 'Årets Side 9-pige' er fundet, og de er alle klar til at kæmpe om en plads på podiet i finalen den 26. januar.

I år samlede vi de 9 piger, der havde mulighed for at deltage til en luksuriøs dag i smukke omgivelser på Næsbyholm Slot. Pigerne boltrede sig foran fotograferne, og fik taget nye og smukke billeder til afstemningen.

Derudover blev der lavet film med de dejlige piger. Ekstra Bladet fik pigerne til at forholde sig til deres kroppe, der altid står knivskarpt, når pigerne præsenteres i dagens avis. Derfor fik vi dem til at fortælle, hvad de bedst kan lide ved deres kroppe - og hvad de mindst kan lide.

Som altid er det Ekstra Bladets læsere, der står for at kåre "Årets Side 9-pige" og afgør hvem der løber med æren, og præmien på 10.000 gode, danske kroner. Dette sker, som traditionen foreskriver, ved en afstemning blandt vores trofaste læsere.

Afstemningen foregår i to etaper. Mandag d. 21 januar skærer vi feltet ned til de fem piger, der har fået flest stemmer. Derefter åbnes afstemningen igen, og så skal de tre finalister finalister findes.

Se øverst i artiklen hvilken kropsdel februar måneds side 9-pige Jessie er mest stolt af - og hvad hun er mindre glad for.

Husk du kan være med til at bestemme, hvem der skal være årets side 9-pige 2017, hvis du følger linket.

Årets Side 9-pige 2017: Stem på din favorit  

Gallerier