Årets Side 9-pige: Stem på din favorit

De 12 vindere af Månedens Side 9-pige er fundet, og klar til at vinde den helt store præmie

Følg Side 9
Følg Årets Side 9-pige

De tolv kandidater til titlen som 'Årets Side 9-pige' er fundet, og de er alle klar til at kæmpe om en plads på podiet i finalen den 24. januar.

De 12 finalister drog i år til Rungsted Kyst fra nær og fjern, for at bruge en hel dag med hinanden - samt fotografer og journalister. Sophienberg Slot dannede rammen om en dag med luksus, grin og en masse nye, smukke billeder til årets store afstemning.

Som altid er det Ekstra Bladets læsere, der står for at kåre 'Årets Side 9-pige' og afgør hvem der løber med æren, og præmien på 10.000 gode, danske kroner. Dette sker, som traditionen foreskriver, ved en afstemning blandt vores trofaste læsere. Bemærk, at der kun kan afgives én stemme pr. afstemningsrunde.

I denne artikel kan du møde de 12 piger, der i årets løb har vundet 'Månedens Side 9-pige'. I bunden af artiklen kan du nyde de splinternye billeder, og stemme på lige præcis den kandidat, som du synes fortjener at bære titlen 'Årets Side 9-pige 2018' det næste års tid.

Afstemningen foregår i to etaper. Mandag d. 21 januar skærer vi feltet ned til de fem piger, der har fået flest stemmer. Derefter åbnes afstemningen igen, og så skal de tre finalister finalister findes. Denne afstemning lukker onsdag den 23. januar klokken 12.

Kåringen af finalister og vinderen af 'Årets Side 9-pige 2018' offentliggøres på Ekstra Bladet torsdag den 24. januar.

Se de 12 deltagere her

 

Klik her og stem på din favorit i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige 2018

 

 

Gallerier