Årets Side 9-pige: Stem på top fem

Anden og sidste sidste runde i afstemningen om titlen Årets Side 9-pige 2018 er hermed skudt i gang, og vi er nu endnu tættere på at finde årets vinder

De fem finalister: Alice, Lisa, Lindsay, Holly og Jeannie.
De fem finalister: Alice, Lisa, Lindsay, Holly og Jeannie.
Følg Side 9
Følg Årets Side 9

I onsdags blev årets fest skudt i gang. 12 smukke og håbefulde månedsvindere, et hav af lækre billeder og gallerier og første runde af afstemningen om at løbe med titlen som Årets Side 9-pige 2018.

De 12 finalister drog i år til Rungsted Kyst fra nær og fjern for at bruge en hel dag med hinanden - samt fotografer og journalister. Sophienberg Slot dannede rammen om en dag med luksus, grin og en masse nye, smukke billeder til årets store afstemning.

Stemmerne er talt op, og fem Side 9-piger er et skridt tættere på tronen: Alice, Lisa, Lindsay, Holly og Jeannie er hermed videre i afstemningen om første-, anden- og tredjepladsen. Fra i dag og til onsdag formiddag er det sidste heat, det gælder, og de sidste tre finalister skal findes.

Som altid er det Ekstra Bladets læsere, der står for at kåre Årets Side 9-pige og afgør, hvem der løber med æren og præmien på 10.000 gode, danske kroner. Dette sker, som traditionen foreskriver, ved en afstemning blandt vores trofaste læsere. Bemærk, at der kun kan afgives én stemme pr. afstemningsrunde.

I denne artikel kan du gense de fem finalister og nyde afstemningsgalleriet, og i bunden af artiklen kan du stemme på lige præcis den kandidat, som du synes fortjener at bære titlen Årets Side 9-pige 2018 det næste års tid.

Kåringen af finalister og vinderen af Årets Side 9-pige 2018 offentliggøres på Ekstra Bladet torsdag 24. januar.

Se de fem piger her, som dyster i finalen

 

 

Klik her, og stem på din favorit i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige 2018.

 

 

Gallerier