Sommer i Danmark med Side 9-pigerne

Ti dejlige Side 9-piger er taget ud i det danske sommerland. Følg med hele sommeren og nyd de mange dejlige gallerier, smil og tv-klip, når Side 9-pigerne stråler om kap med solen.

Følg Side 9
Følg Side 9 sommer
Følg Side 9-reportage

Sommer i Danmark kan være en broget fornøjelse, men på Side 9 skinner solen altid.

Vores dejlige piger kommer fra hele landet, og er hver dag med til at sprede smil og glæde med deres billeder og små anekdoter fra hverdagen.

I år har vi inviteret ti af vores herlige piger på et eksklusivt sommer-shoot til glæde for vores læsere sommeren over, men også for at vores piger kan nyde og dele deres fælles glæde ved at arbejde foran et kamera.

Det blev en lang og hård arbejdsdag foran kameraerne, men med plads til grin og sjov undervejs.

Foto: Jakob Boserup
Foto: Jakob Boserup

Fotografen måtte en tur i poolen

Der skulle skydes et hav af sommerbilleder, og den slags foregår jo sjældent i striktrøjer og huer. Med det danske sommervejrs omskiftelige natur, kan det være lidt af en udfordring. Dagen bød nemlig på både på kold blæst og regnvejrsskyer, mellem de små pauser med sol.

Men Side 9-pigerne klarer alt - også en tur i en kold pool. Her måtte de dog se sig slået på målstregen, for det er dog ikke kun Side 9-pigerne som er nogle hårde negle. Fotograf Anthon Unger ved godt, at det kan kræve lidt af hvert at få et perfekt skud i kassen, og således var han den første i den kolde pool.

Foto: Jakob Boserup
Foto: Jakob Boserup

Højt humør og sand i trussen

På trods af den lange arbejdsdag, blev der også hygget, grinet og skabt en masse minder og god stemning - præcis som Side 9-pigerne er bedst til. Også da turen gik til stranden, og blæsten nådesløst sørge for, at Side 9-pigerne fik en ordentlig sandblæsning.

Der blev også tændt op i grillen, hvor er par piger både smilede til fotografen og samtidig sørgede for, at hele holdet fik hotdogs til frokost.

 

Tag med Side 9 på sommerferie i hele Danmark

De ti piger som vi kan opleve her i Side 9s særlige sommerunivers, repræsenterer hele Danmark. De tager os alle med under armen og deler gerne ud af tips og tricks til en dejlig og varm sommer i gode, gamle Danmark. Glæd dig til masser af eksklusivt materiale hele sommeren, fra Danmarks dejligste piger.

Klik dig igennem grafikken og se de ti pigers forskellige hjembyer. Du kan læse meget mere om deres anbefalinger til lokale sommeraktiviteter nederst på siden. God fornøjelse!

Biltræf og rosé i Roskilde

Grillmad og kartoffelsalat i Løsning

Danske jordbær og pølsemix i Holstebro

Stjerneskud og lyserød drik i Dronningmølle

Kongespil, grill og drinks på solskinsøen

Frugt, strand og forhåbentlig ingen uhyrer på Amager

Musik og kage på Fyn

Frikadellefest og 31 slags is på Langeland

Bilferie og solgaranti på Fyn

Fred, ro og Pina Colada i Måløv

Gallerier