Helle, 21 og fra Kastrup

 

Følg Side 9

Dagens skønhed er 21-årige Helle fra Kastrup. Helle afsluttede sin handelsskoleuddannelse op til sommerferien, og har derfor haft en ekstra god sommer i år.

- Man kan ikke undgå at blive lidt stolt. Én ting er at afslutte en uddannelse og få huen på, men at afslutte den med et 12-tal er virkelig stort, jubler frækkerten. 

Så god en karakter skal både nydes og fejres, og det har Helle haft god tid til. Mellem photoshoots har hun brugt tiden på en ferie.

- Jeg har lige været i Sunny Beach i Bulgarien med min veninde. Vi har brugt tiden på at nyde solen og varmen, hvilket er noget, der har manglet herhjemme i Danmark. Det er faktisk lykkedes mig at få noget farve, så min krop er blevet dejligt brun. Vi har selvfølgelig også shoppet og festet, og jeg føler mig næsten fattig nu, griner en glad pige.

- Jeg kan faktisk ikke undgå at være glad, når der sker så mange positive ting for mig. Jeg er blevet student og har været på en fantastisk ferie. Når jeg er så glad, så elsker jeg at hjælpe andre og smitte dem med min positivitet. Livet gør mig glad!