Annonce:
Annonce:

Holly, 34 år og fra Odense

 

Annonce:
Følg Side 9

Dagens Side 9-pige er ingen ringere end pioneren og publikumsfavoritten, miss Holly! Hun er glad for at være tilbage, selvom livet som feteret skønhed ikke altid er let. Det kommer tydeligt til udtryk på sociale medier.

- Noget af det lidt sjove og interessante ved at være Side 9-pige er at læse folks kommentarer til billederne på Side 9s Facebook-side. Generelt set, synes jeg at de fleste kommer med søde kommentarer, desværre er der bare også en tendens for nogle læsere til at være lidt grove i munden. Kommentarer på pigerne som omhandler "plastikpatter", for mange "tegninger" og at de er gengangere læser jeg ofte.

Det problem har fantastiske Holly heldigvis en løsning på.

- Tilmeld jeres koner, søstre, kærester eller mødre, så får vi et større udvalg. Og tænk over det I skriver. Ikke bare til Side 9-pigerne, men generelt. Handler alt i dag ikke om at det er okay med forskellighed, så længe man selv er tilfreds med sit udseende? Min mormor har altid lært mig, at hvis man ikke har noget pænt at sige, så skal man holde bøtte. Mange på nettet kunne lære meget af min mormor.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Milliarderne forsvinder op i den blå luft
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: