Holly, 35 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er endnu en gang blevet fredag, og den uforlignelige Holly sørger for at vi alle kommer i det perfekte weekendhumør. I dag skal det nemlig handle om kærlighed. Til en ”lillalyserødguldglimmerfarvet” bil.

- For knapt tre år siden købte jeg min nye Audi, og fik pakket hende ind i folie. Bilen er lillalyserødguldglimmerfarvet, og til den farve måtte jeg jo bare have en ønskenummerplade som afspejler mig og min personlighed, og derfor være sjov, skør og lidt upassende. Jeg bor på Fyn, og mit yndlingsfavorit ord på fynsk er "Utidig", derfor måtte det blive teksten på pladen.

Få mere af Holly her.

På gaden er det ikke kun Holly der får lange blikke. Audien ”Utidig” høster så meget opmærksomhed, at det engang i mellem går galt.

- I dag hedder min bil Utidig, og omtales ved navn: "Skal vi køre en tur i Utidig?", "det var Utidig der kørte for stærkt" osv. Utidig får rigtigt meget opmærksomhed; jeg har både oplevet cyklister der er væltet fordi de skulle glo efter os, to fyre der gik ind i en betonklods, en fyr der kom hen for at røre ved hende da vi holdt for rødt, og rigtigt mange mennesker der tager billeder af os. Jeg elsker min bil!

Kom helt tæt på Holly her.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Louise

Søs

Marie

Holly