Holly, 35 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Den 26. januar i år blev ‘Årets Side 9-pige 2017’ fundet. Det blev labre Holly der løb med titlen, og i dag har vi endnu en gang fornøjelsen af vinderen, som lod tårerne få frit løb til kåringen.

- Jeg blev vildt glad, nærmest ekstatisk, og meget overvældet. Der var kamp til stregen, de andre piger er jo smukke og skønne!

- Jeg fik en masse søde beskeder på dagen, og i dagene efter. Dem er jeg meget glad for, hver og en er læst, og de varmede allesammen.

Smukke Holly har nu fået tid til at sunde sig lidt oven på den store dag, og ikke mindst til at planlægge, hvad præmiesummen på 10.000 kroner skal spenderes på.

- Hverdagen har meldt sig, og jeg er faldet ned igen, men når jeg lige scroller forbi billederne i min telefon får jeg stadig et kæmpe smil på læben.

- Pengene skal nok få ben at gå på; min kæreste og jeg har faktisk lige bestilt to ferier, og så skal min bil ‘Utidig’ nok også have lidt kærlighed.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Bagom Side 9 Fræk fredag: mød Daniella

Side 9 Gallerier Jeannie

Bagom Side 9 Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts

Side 9 Gallerier Michelle