Holly, 35 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Holly misser aldrig chancen for en god spøg - heller ikke da hun for nylig var på ferie, og opdigtede en rimelig vild aprilsnar.

- Jeg har lige været på ferie på Mallorca, og der lavede vi en aprilsnar på Facebook, om at vores hotel var brændt og vi havde forladt alt på værelset. Inklusiv telefon, som opdateringen var lavet fra.

Man skulle tro at Hollys kæreste, og allierede, var sparet for at blive pranket, men så kender man ikke dagens hovedperson særligt godt. Det gik dog desværre ikke som forventet.

- Desuden ‘prankede’ jeg min kæreste, ved at fylde kiksekrummer i hårtørreren. Han opdagede det dog, så det var slet ikke sjovt. Vi kunne ikke få krummerne ud igen, så hårtørreren duftede af ristet brød resten af ferien.

- Den oprindelige prank er med mel, men vi var jo på ferie så det havde jeg ikke lige noget af, derfor knuste jeg de kiks vi havde i stedet.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Gallerier Mariyah elsker bad boys: Ben i næsen og brede skuldre

Ugens galleri Ronia

Gallerier Sexede Side 9-Tessy jagter filmrolle

Ugens galleri Michelle