Holly, 36 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

For dagens Side 9-pige, er det ikke hvilken som helst søndag. Hele Danmarks Holly fylder nemlig ‘lyv og tyve’, og har i den anledning hevet nutellaen frem, for at holde et brag af en festlig weekend!

- Hurraaa! I dag er det min fødselsdag, og jeg fylder 25 år for 11 år i træk. Jeg elsker at holde fødselsdag, ikke kun på grund af gaverne, men mere fordi familien samles og hygger sig.

- Vi snød lidt, og fejrede min fødselsdag i går. Den stod på hjemmebagte boller - jep, det kan jeg også finde ud af - og mors hjemmelavede lagkager. En almindelig lagkage og en sønderjysk ‘brø’tort’, kaffe, øl og saftevand.

Man må håbe, at der er rester tilbage til fejringen i dag - og måske også, til at kurere tømmermændene. Festen bød nemlig også poolparty og lækre drinks.

- Om aftenen festede vi videre med hammerlækker grillmad, og massere af hjemme-importeret vin fra Frankrig. Haven var pyntet med lyskæder, og vi havde sat en pool op til ungerne - og jeg var selvfølgelig også selv i!

- Efter maden dukkede lidt flere venner op, og så stod den bare på hygge og druk all night long, fortæller festens dronning. Hurra!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Chrissy

Side 9 Brandvarme Sasha Louise: Smid trusserne i fryseren

Side 9 Gallerier Mali

Side 9 Zozo er månedens stjerne: Swinger og vinder  

Seneste Side 9-piger