Holly, 37 år og fra Odense 


Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Hjemme hos Holly i Odense har coronaen suspenderet al sjov i weekenderne. Så er gode råd jo pludselig dyre, og Netflix bliver din bedste ven. 

- Vi besluttede os for at give ‘Tiger King’ et forsøg... Og hold nu kæft, det er godt tv! Man følger de tre hovedpersoner Joe, Carole og Doc, samt menneskerne og tigerne omkring dem. 

- Joe Exotic har en zoo med 220 store kattedyr, som han elsker meget højt - på sin egen måde. Derudover er Joe countrysanger, vild med at sprænge ting i luften, flintrende homoseksuel, og har en ting for yngre mænd. Og så hader han Carole ‘fucking’ Baskin. 

Den absurde dokumentarserie har taget verden med storm, og Holly giver den en karakter med på vejen, i bedste Thomas Treo-stil. 

- Carole og Joe bruger meget tid på mudderkastning, og det har stor underholdningsværdi. Bhagavan ‘Doc’ Antle er vores tredje hovedperson og også tigeravler. Doc har desuden en masse koner, og muligvis en sekt.  

- Jeg giver Tiger King 5/5 stjerner, og faktisk tror jeg på, at Treo ville være enig, hvis han var serieanmelder, eller hvis Tiger King var en koncert. Selv tak!