Jamie, 22 år og fra København

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det kan godt være at det først er i morgen der skal skåles og fyres krudt af, men der er en særdeles god grund til allerede at starte festen i dag. Vinderen af titlen som Månedens Side 9-pige er nemlig fundet.

- Jeg er overvældet! Jeg er glad for jeg har kunne give noget julestemning, og så løbe med titlen som Månedens Side 9-pige. Tusind tak til alle læserne!

Charme, selvtillid og et lækkert nisseoutfit har sikret Jamie titlen, og hun giver her nogle gode råd til at tage sin ud fra sin bedste side.

- Jeg kan godt lide et smil på læberne og noget lingeri – det passer altid godt sammen. Jeg foretrække hofteholdere, trusser og bh, det er altid nemt og frækt.

Med december måneds kåring, snupper Jamie det sidste mandat i konkurrencen om at blive Årets Side 9-pige.

- Jeg glæder mig til at se hvem der løber af sted med Årets Side 9-prisen. Om det bliver mig eller en af de andre piger, så har vinderen helt sikkert fortjent det!

 

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Side 9-Julie: Sexet psykolog

Camille

Line

Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts