Jeanett, 20 år og fra Hvidovre

 

Følg Side 9

Jeanett var tidligere på året med i kapløbet om, at blive 'Årets Side 9-pige'. Her fortæller hun, om det på sin krop, som hun er mindst tilfreds med
 

Som et stigende antal medsøstre, har dagens Side 9-pige Jeanett også valgt at udsmykke sin fine krop med noget permanent kunst. Indtil videre, er det blevet til tre styk.

- Den på højre arm er et ‘cover-up’, som ikke er færdigt endnu. Tatoveringen på siden af kroppen gjorde mest ondt at få lavet, oppe under brystet.

- Jeg har også et kors på ryggen, som helt klart er min favorit. Den står for et familiemedlem, som har betydet meget for mig.

Det er ikke hvilket som helst motiv, som bliver belønnet med en plads på Jeanetts krop. Der skal være en følelsesmæssigt tilknytning, og ansigtstatoveringer er bandlyst.

- Jeg synes det er for meget med ‘tusser’ overalt på kroppen og i ansigtet. Jeg kunne aldrig finde på at få en tatovering, uden at den har en mening eller betyder noget særligt.

- Min næste tatovering skal være en vaskebjørn, som sidder på ryggen af en flyvende ørn. Det symboliserer min mand og jeg, og er noget som kun vi selv forstår.

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Danmarks dejligste dommere: Julie og Patricia

Celina Malou

Lindsay: Fra strip til burlesque

Julie Ea