Jeannie

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4.21
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dagens Side 9-pige er en udpræget strandbabe, men når det nu alligevel ikke kan være anderledes, kan Jeannie sagtens lokkes ud i det lidt køligere vejr.

- Jeg er nu allermest til sommer, og jeg kunne godt finde på at flytte til et land hvor det altid er sommer, men jeg har det okay med efterår selv om det er lidt trist. Jeg hopper gerne i et par grimme gummistøvler og er udendørs i flere timer, for jeg er bestemt ikke typen der holder mig inde. Det med at putte under dynen må vente til om natten.

Når energiske Jeannie alligevel slapper af i det lunefulde efterår, er der nogle særlige tricks og aktiviteter hun sværger til.

- Det bedste man kan finde på er at køre en tur, jeg elsker at køre i bil når det regner, men at se en god gyserfilm indendørs er bestemt også en god ide. Og så spiser jeg helst gammeldags varm suppe når det er koldt.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts

Sex og samliv Sanne: Fræk fredagsdebutant

Sex og samliv Sarah: Jeg elsker mit blik

Sex og samliv Camilla: Grineflip og akavede photoshoots  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Nanna C. Pedersen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen