Jeannie, 27 år og fra Langeland

 

Følg Side 9

Jeannie har bogstaveligt talt hænderne fulde i øjeblikket, når hun bruger de fleste af sine fritimer på udendørsarbejde. Men det er ikke kun kroppen der er på overarbejde.

- Jeg er ved at lave en hestefold, så hvis jeg ikke åbner min dør derhjemme, er det fordi jeg stort set kun er ude.

- Jeg arbejder også lidt med mig selv og min viden om hjernen, og jeg er i øjeblikket på kursus, så jeg kan blive endnu bedre i mit arbejde med at hjælpe de demente borgere.

Den omsorgsfulde skønhed har også brugt mange kræfter på at dyrke sit eget indre. At stå foran fotografens kamera, har lært Jeannie at se sig selv i et nyt lys.

- Jeg synes allerede, i forhold til min alder, at jeg har opnået meget. Hvis jeg ser tilbage i tiden, kan jeg huske at jeg havde et ønske om at lære mig selv bedre at kende, og det at jeg begyndte at få taget nøgenbilleder hjælp mig en hel del.

- Jeg lærte min krop meget bedre at kende, og at man udvikler sig ved at presse og prøve grænser af. Og det vil jeg fortsætte med!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Holly: Gøgl og gode patter

Kimmie

Kun i Ekstra Bladet+: Få Side 9-pigen Michala i fuldskærm

Sexede Side 9-Tessy jagter filmrolle