Jessie, 31 år og fra København

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

2016 er ved at rinde ud, og i løbet af året er tolv smukke kvinder blevet kåret som Månedens Side 9-pige. De er nu alle nomineret til at blive Årets Side 9. Seneste skud på stammen er december-vinderen, Jessie fra København.

– Seriøst, har jeg vundet? Det er da altid en kæmpe ære.

Det er ikke første gang, Jessie får muligheden for at være med i Årets Side 9. Men denne gang håber hun på at tage sejren og den store præmie med hjem.

– Sidst, jeg var med, kom jeg til top tre, men fik ikke den store titel. Det kunne være fedt at vinde, så jeg håber, at læserne vil stemme på mig.

Kapløbet om den prestigefyldte titel skydes for alvor i gang i København lørdag d. 14 januar, hvor pigerne mødes og får taget nye lækre billeder specielt til konkurrencen.

– Jeg glæder mig til at møde de andre piger, det skal nok blive en vildt hyggelig dag med dem, siger Jessie.

Det flotte dusin vil på dagen også blive videofilmet, så der er god grund til at følge med på ekstrabladet.dk.

Vil du være sikker på at få det hele med, skal du gå ind på Ekstra Bladets betalingssite Ekstra, hvor der vil være særlige optagelser fra bag kulisserne.

18. januar bliver de nye billeder offentliggjort, og så er det tid til at stemme på din favorit på ekstrabladet.dk frem til 24. januar.

27. januar er alle stemmerne talt op, og Årets Side 9-pige skal kåres!

De tre piger, som har fået flest stemmer, vil mødes på Ekstra Bladets redaktion på Rådhuspladsen i København, og i en spændende livetransmission vil en af dem blive kåret som vinderen af Årets Side 9-pige.