Jessie, 32 år og fra København

 

Følg Side 9

I denne weekend så en ny bar dagens lys i København. Det er der umiddelbart ikke noget usædvanligt i, for det sker jævnligt i vores livlige hovedstad. Det særlige ved denne nye bar på Østerbro er, at det er dagens Side 9-pige, Jessie, der er indehaver af stedet.

- Jeg har længe drømt om at få min egen bar. Endelig var de perfekte lokaler der, og så slog jeg simpelthen til. Nu håber jeg bare, at kunderne vil strømme til. Det vil også være fedt, hvis de kommer til at være lige så vilde med baren, som jeg allerede er.

Man skal ikke forvente et brunt værtshus med tykke gulvtæpper, en jukeboks i hjørnet og en tung røg, der hænger i lokalet. Sådan en type er Jessie nemlig slet ikke.

- Jeg vil have en fest på arbejdet, så det er en cocktailbar. Der vil være mange drinks med champagne, for jeg er selv helt tosset med bobler, så derfor skal det også være på drinkskortet.

Jessies glæde for den boblende drik bliver afsløret allerede inden man går ind i baren.

- Jeg har valgt at kalde min bar for ”Bubbles”, det er et passende navn til en champagnebar. Så er jeg også en boblende og glad personlighed, så det hele hænger sammen.