Jessie

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Med ønsket om et fantastisk nytår, introducerer vi hermed årets sidste Side 9-pige. Æren tilfalder Jessie, som selv kan se frem til en travl og festlig aften.

- Jeg har glædet mig rigtigt meget til nytårsaften i år, jeg skal stå i baren og shake en masse dejlige cocktails, og selvfølgelig også servere en masse lækker champagne.

Side 9s egen champagneekspert er selvfølgelig også klar med et par bud på lækre bobler, til at skyde det nye år ordentligt i gang.

- Min yndlingschampagne er Belle Epoque Rose, og så er jeg ret vild med Dom Perignon P2 for tiden. Jeg tænker at det bliver en af de to jeg selv skal nyde, når klokken slår 00:00.

Som den sidste i år, får dejlige Jessie lov at sende en hilsen af sted til de mange trofaste læsere, som kan glæde sig til flere fantastiske piger i det nye år.

- Jeg vil da meget gerne lige runde af med, at ønske alle Ekstra Bladets dejlige læsere en fantastisk nytårsaften, og et lykkebringende 2018!

 

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Aaliyah: Jeg elsker at se mig selv

Side 9 Gallerier Holly

Side 9 Vild med Side 9? Her er fem søde piger

Side 9 Gallerier Alice  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen