Jette, 22 år og fra Køge

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Med sol og varme, har lysten til at planlægge sommerferie sneget sig ind på Jette. Heldigvis har hun i hvert fald en rejse at se frem til, når turen snart går til smukke Island.

- Til sommer skal jeg en tur til Island. Mine forældre har sølvbryllup, så de har inviteret på ferie for at fejre det, i stedet for at holde en stor fest.

- Jeg glæder mig! Det var faktisk meningen vi ikke måtte vide hvor vi skulle til, men min mor kom til at sige det til min bror. Så måtte jeg jo også få det at vide, griner dagens Side 9-pige.

Foråret begynder også småt at vise sig fra sin bedste side, så sexede Jette kan allerede nu varme op. Det gør hun helst udenfor i naturen, med sol, strand og hunden Buller.

- Det bedste at lave i godt vejr, er helt sikkert at være ude i skoven og nyde det, lytte til dyrene og se de naturlige blomster. Derfor kan jeg helt sikkert bedst lide at være hjemme hos min mor og far, de bor på en gård nær skov og strand. Og så hjem til min dejlige hund Buller, bagefter!

Meget mere Side 9

Er du også vild med Side 9-pigerne? Så skulle du bare så udbuddet af piger i Ekstra Bladet+. Her får du mindst to gallerier om ugen, hvor pigerne går lidt længere end ellers. Kort sagt hundredvis af søde og frække piger - her er et udpluk af dem:

Side 9 Gallerier Alice

Side 9 Lisa snupper titlen i april: Hvor sindssygt!

Side 9 Søs' nye liv: Muskler og diæthjerne

Side 9 Gallerier Anne smider alt