Annonce:
Annonce:

Josefine, 28 år og fra Østerbro

 

Annonce:
Følg Side 9

Mandagen kan være en udfordring at komme igennem, men hvis man starter dagen med at se på dejlige Josefine, glider det hele lettere. For dagens Side 9-pige er mandage også startskuddet til en masse; hun er lige flyttet i en ny lejlighed, og har en fuldt booket kalender.

- Jeg læser psykologi, biologi, dansk og engelsk som jeg er færdig med i det nye år, og så har jeg en masse arbejde ved siden af.

Vi er mange der er taknemmelige for, at Josefine engang i mellem finder tid i sin travle hverdag, til at pryde Danmarks smukkeste avisside. Det er heldigvis noget hun prioriterer, fordi det giver hende et sjovt afbræk i hverdagen.

- Det bedste er alle de sjove oplevelser jeg har oplevet igennem årene som Side 9-pige, og jeg har mødt en masse søde og spændende mennesker. For mig har Side 9 aldrig handlet om pengene, men om oplevelser og om at gøre noget jeg synes er sjovt.

Meget mere Side 9

Annonce:

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Camilla: Jeg er vild med mænd

Side 9-Lonny er ikke en man lige glemmer

Side 9-Sheila er vild med tatoveringer

Side 9-Amalie: Jeg elsker at være i centrum  

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: