Josephine, 27 år og fra Skive

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Denne uges galleripige er noget af en frækkert. Vores sexede skibonit Josephine overlader ikke meget til fantasien i vores fantastiske EKSTRA-univers, hvor hun smider kludene og viser det hele frem. Glæd jer.

Du husker nok Josephine. Hun blev nemlig kåret til "Månedens Side 9-pige" tilbage i februar. 

- Det var super fedt at vinde. Det må gerne gentages. Igen mange tak til alle dem, der stemte på mig!

Josephine har et utrolig tæt forhold til sin søster Joan Divine, som er en legende i Side 9-universet. Hun forklarer, at det er Joan, der inspirerer og motiverer hende i livet.

- Mit forhold til Side 9 startede med min smukke søster Joan Divine, som jeg er utrolig stolt af, og hun har altid været min inspiration. Side 9 for mig betyder noget helt specielt, og det vil det altid gøre, siger Josephine og tilføjer:

- Jeg tror faktisk, at jeg er værre end mange mænd. Jeg skal LIGE ind og kigge på, hvem der er i avisen hver eneste dag - også når jeg er ude og handle. Mange synes, at det er lidt underligt, siger Josephine med et smil på læben.

Når den sexede charmetrold ikke viser sin velformede krop frem på Side 9, er hun selvstændig erhvervsdrivende. Hun elsker dyr, og hun arbejder for bedre forhold for menneskets bedste ven.

- Det værste jeg ved er, når folk ikke behandler dyr ordentligt! Min største ønske, og mit fremtidige karrieremål, er at eje og drive et pleje -og rehabiliteringscenter for de hunde, der her det svært og ikke er blevet behandlet godt.