Julie, 21 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

I dag er det Julies fødselsdag. Hurra hurra hurra. Dagens smukke Side 9-pige fylder 21 år denne lørdag. Hun skal fejre dagen sammen med familie og venner.

- Juhuu – så er jeg endelig fyldt 21. Nu må jeg alt, ikke? Jeg skal tilbringe dagen sammen med de mennesker, jeg holder allermest af. Det bliver bare en stille og rolig dag, men så tager jeg til gengæld revanche senere på året, hvor jeg planlægger at tage til Las Vegas med nogle venner. Her skal vi feste og spille på casino. Det bliver så vildt, siger Julie.

Den hammerlækre odenseaner blev ’Månedens Side 9-pige’ i juni sidste år. Hun er derfor med i konkurrencen om at blive 'Årets Side 9-pige 2015'. Vi finder vinderen den 29. januar. Sidste lørdag samlede Ekstra Bladet Julie og de andre månedens Side 9 vindere til fotoshoot og TV-optagelser:

- Jeg synes, det var en helt fantastisk dag. Vi hyggede os alle rigtig meget. Det var super fedt at møde og være sammen med de andre piger. De er nogle helt igennem skønne mennesker, og jeg elsker, at vi er så forskellige og mega seje på hver vores måde, siger Julie, der vurderer, at hun har ret store chancer for at vinde konkurrencen. 

- Jeg tror mine chancer for at vinde konkurrencen er ret gode, da jeg synes, jeg er en værdig vinder, som har rigtig meget at byde på. Jeg er 100 pct. naturlig og stolt af det. Jeg hviler i mig selv og har udseendet med mig. Derudover har jeg en fed personlighed. Jeg er selvsikker, men ydmyg. Jeg har ben i næsen og hjertet på det rette sted. Så stem på mig!

Seneste Side 9-piger