Julie, 21 år og fra Odense

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Det er blevet Langfredag, dagen hvor Jesu korsfæstelse markeres. Det er også dagen, hvor mange danskere samles til gode og solide påskefrokoster. Her på Side 9 har vi valgt at forkæle læserne med den største påskegodte af dem alle - nemlig et billede af hammerlækre 21-årige Julie fra Odense.

Smukke Julie, der arbejder som model og blogger, skal bruge påsken til at arbejde.

- Jeg synes, påsken er rigtig hyggelig, men jeg har meget travlt for tiden, så jeg kan desværre ikke nå at fejre den. Der bliver heller ingen påskefrokost til mig i år, da jeg følger en striks kostplan, så jeg kan blive klar til shoots og bikinisæsonen, siger Julie med et glimt i øjet.

Julie beskriver sig selv som en passioneret, ambitiøs, intelligent, skør og underholdende ung kvinde. Hun afslører her en sjov ting om sig selv:

- Jeg er helt vild med grimme dyr. Jo grimmere de er, des sødere er de i min verden. Jeg kunne godt tænke mig engang at have et stort hus og adoptere en masse grimme dyr!

Du kan følge skønheden hver mandag på TV3. Hun er nemlig i den nye sæson af Paradise Hotel. Læs meget mere om det og se flere billeder af frække Julie inde i vores fantastiske EKSTRA-univers.

Seneste Side 9-piger