Julie, 20 år og fra Roskilde

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Julie, som er dagens Side 9-pige, var så heldig at være med i konkurrencen om titlen som Årets Side 9-pige 2016. Hun kom desværre ikke videre til top fem, men derfor er hun stadig glad for at have været med.

- Det var superfedt at være med, og jeg lærte virkelig meget ved at være med på den store dag sammen med de andre piger. Jeg følte mig også virkelig forkælet af stylister, makeup-artister og journalisterne. Det var det hele værd.

Julie vandt med sit debutantbillede titlen i oktober, og derfor var det også lidt skræmmende at skulle bruge en hel dag sammen med erfarne Side 9-piger.

- Det var så fedt at møde de andre piger. Især de virkelig erfarne piger gav gode råd, og de gav mig også blod på tanden til at fortsætte som en del af Danmarks Smukkeste Piger.

En af de ting, som Julie husker som det sjoveste fra dagen, er noget som de andre piger nok ikke vil betragte som vildt sjovt.

- Vi skulle alle ud og have taget billeder i bikinier. Det var så frostvejr og direkte ud til vandet, det var skide koldt og vildt sjovt.

Seneste Side 9-piger