Julie, 25 år og fra Rødby

 

Side 9 pige

Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når man ser Julie på Side 9, er det kun en lille flig af, hvad hendes modelkarriere har givet af oplevelser, som også tæller andre stilarter med eksempelvis bodypaint ude i naturen, biler, nude art og meget andet. Dagens Side 9-pige er meget alsidig.

En fællesnævner for de mange stilarter er dog, at Julie bruger meget tid på forberedelse. Selvom man er smuk og dejlig, er mange andre ting at tage stilling til.

- Jeg bruger en krig på at finde ud af, hvilke sko jeg skal have med. Man kan jo sjældent kan se dem på billederne, men jeg har virkelig mange sko! Jeg bruger også tiden på at søge inspiration fra andre, om poseringer for eksempel.

Der går tydeligvis meget arbejde forud for en tur foran kameraet, så derfor er det vigtigt for Julie at hun kan kende sig selv i resultatet, og hendes naturlige skønhed ses.

- Jeg står selv for hår og makeup hver gang, da jeg har det bedst med selv at styre hvor voldsomt det skal være i farver, osv. Jeg kan godt lide at mine billeder aldrig bliver overredigerede – billederne skal jo vise hvordan jeg ser ud!

2017s smukkeste: Her er alle de frække Side 9-billeder  

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Megan

Bag kulisserne på årets Side 9: Det tænder vi på

Charlotte

Xenia: Nu er det kun kvinder, som falder i min smag