Julie, 25 år og fra Rødby

 

Følg Side 9

Når Julie troner på Side 9, er det med stolthed og glæde over at vise sine dejlige billeder frem - også hvis hun møder modstridende holdninger.

- Jeg vil mene at jeg skiller mig ud, fordi jeg er meget naturlig. Jeg ved godt at mange måske ser skævt på at jeg har tatoveringer, og at jeg er spinkelt bygget. Men jeg kan med stolthed sige at jeg vejer det jeg skal, og mine tatoveringer er en kæmpe del af min historie og mit liv.

- Det smukkeste ved mig, er helt klart min mave. På trods af graviditet, kan man ikke se at jeg har født. Og så er jeg nede på jorden, ærlig og sød.

Dagens Side 9-pige er også fuld af forhåbninger for fremtiden. Der er nemlig fuld fart på planer og ambitioner, og en drømmeuddannelse lige om hjørnet.

- Jeg er i gang med at afslutte min toårige HF-uddannelse, og det jeg vil opnå med den, er at bane vejen for min drømmeuddannelse som socialrådgiver for børn og unge.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Sabrina

Kadja: Fræk med stil

Siri