Julie, 21 år og fra Roskilde

 

Følg Side 9

Når Julie i dag skyder en ny uge i gang, er det med et inderligt ønske om snart at få lidt ferie og varme. Der er nemlig hårdt arbejde og eksamen på programmet.

- Min hverdag er ikke så spændende i øjeblikket. Der er en masse eksaminer på universitetet, og så jeg går så småt og lader op til sommer og varme - det kunne jeg godt bruge snart!

- Jeg drømmer om at lave noget jeg holder af hver dag, og være stolt af mig selv. Det ville selvfølgelig heller ikke være dårligt at bo i et fedt hus og køre en lækker bil i fremtiden.

Dagens Side 9-pige beskriver sig selv som målrettet, stædig og perfektionistisk. Skønheden fylder ikke så meget hos Julie, som man måske kunne tro.

- Nu kender jeg ikke alle de andre skønne og smukke piger, men i modsætning til, hvad man normalt tænker om en Side 9-pige, så går jeg mere op i at have det godt, end i at se godt ud.

- Det smukkeste ved mig er nok min personlighed, hvis man kan sige det sådan. Hvis jeg tænker ‘fysisk skønhed’, så synes jeg nok mine øjne og arme er det pæneste på mig.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9-Lisa: Jeg elsker min numse

Sabrina

Kadja: Fræk med stil

Siri