Julie, 18 år og fra København

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

På sådan en udmærket lørdag, godt i gang med weekenden, er smilene tit lidt bredere. I dag er bestemt ingen undtagelse, og der er endda meget mere at glæde sig over. Vi har i dag æren af at lære en ny Side 9-pige at kende, nemlig smukke Julie fra København.

- Jeg vil beskrive mig selv som en glad, udadvendt og imødekommende person. Jeg kan både være frisk på en tur i byen eller en spontan tur til Rom, men andre gange er en film derhjemme med kæresten og en pose blandet slik, også bare det bedste i verden.

Inspirationen til at blive en del af det underskønne Side 9-korps kommer ikke fra fremmede; Julie er nemlig lillesøster til Side 9s egen Kimmie, så der er ingen tvivl om, at den unge sensation har støtte i baglandet.

- Min søster har faktisk inspireret mig. Det var hende der spurgte mig, om jeg ikke havde lyst til at prøve det, og det ville jeg rigtig gerne. Min familie og venner støtter mig 110%, og især min bedste veninde og min kæreste har opmuntret mig til det.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Sex og samliv Holly: Femten Forrygende Fredagsfacts

Side 9 Gallerier Michelle

Side 9 Gallerier Mathilde

Sex og samliv Alice spyede ild: Fotografen måbede  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jakob Hansen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen