Julie, 21 år og fra Roskilde

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Julie elsker sine fans, og fansene elsker Julie. Dagens Side 9-pige får især kærligheden at føle på de sociale medier, hvor de mange følgere ikke er blege for at dele begejstringen.

- Det er en rigtig rar følelse, at nogen gider gå op i én. Folk er næsten altid rigtig søde, og det giver et godt indspark i hverdagen, at modtage en sød besked eller kommentar.

- Jeg tænker også, at det generer en vildt positiv energi at give og få komplimenter og hilsner, så det løfter altid humøret.

Julie var med i ræset om at blive Årets Side 9-pige.

I dag har Julies fans fået lov til at stille hende en masse spørgsmål, som hun har lovet at svare på. Det er blevet til en del forskellige, og spøjse, svar.

- Mit skjulte talent er at vippe med næseborene, jeg er helt vildt dårlig til matematik, jeg kan sagtens spise en plade chokolade selv, og jeg kan også spise to - og jeg ville blive mega, herre, overdrevet, super, gigantisk glad, hvis du ville sende seks hjerter afsted efter mig!

Meget mere Side 9

Vi kan slet ikke få nok af de smukke Side 9-piger i +. Så derfor har vi samlet nogle af de mest populære piger nedenfor:

Side 9 Gallerier Siri

Side 9 Side 9-Alice: Uden trusser i det fri

Side 9 Gallerier Lindsay

Side 9 Frække Mia smider cowboyskjorten  

Seneste Side 9-piger