Karina, 23 år og fra Odense

 

Følg Side 9

Påsken står for døren – det er skærtorsdag i dag. Det er stadig lidt koldt udenfor, men vi kan glæde os over fuglene, der fløjter og de lange lyse dage, som foråret har bragt. Og hvis du stadig mangler lidt at glæde dig over denne torsdag, så får du her et dejligt billede af 23-årige Karina fra Odense, der helt sikkert vil bringe et smil frem på dine læber.

Skønheden er oprindeligt fra København, hvor hun også er i dag og frem til i næste uge for at fejre påske med familien og sin mors fødselsdag.

- Påsken er altid en dejlig tid, og så giver den en masse fridage, hvilket er lækkert, så jeg har tid til at besøge min familie, siger Karina.

Carina læser til pædagog, og hun har lige fået et deltidsjob på et center for voldsramte kvinde og udsatte børn.

- Det er meget vigtigt for mig at gøre en forskel for andre i min hverdag, da det giver mig en følelse af, at jeg udretter noget godt. Jeg kan gå glad og tilfreds hjem hverdag, siger den smukke pige, der har travlt med at træne op til CPH Marathon, der finder sted i maj. 

- Det bliver mit fjerde maraton, og jeg glæder mig helt vildt til at være blandt de mange tusinde mennesker, der løber. Stemningen kan slet ikke beskrives - humøret er højt, publikum er fantastisk, så hvis man har mod på det, er det virkelig det værd at prøve! Man får udfordret sig selv og sine grænser, og man får en oplevelse for livet!