Side 9

Katherina

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4,05
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Når dagens Side 9-pige ikke står foran kameraet og charmer hele verden, laver hun noget som måske på papiret ikke lyder lige så sexet.

- Jeg er uddannet i erhvervsøkonomi og erhvervssprog. Så mine fremtidsplaner involverer nok noget der har med det at gøre.

Katherinas modelkarriere kom lidt ind fra siden, som en spændende mulighed for at få taget nogle gode billeder. Det har så sidenhen før til oplevelser i udlandet, og en masse erfaring.

- Første gang jeg var på Side 9, var det egentlig bare for at få taget nogle flotte billeder. Denne gang var det fordi jeg kendte fotografen på forhånd, og ved at vi arbejder godt sammen. Jeg har arbejdet som freelancer model i et par år nu, så det er ikke nyt for mig at få taget billeder. Jeg har de sidste par år også haft modeljobs rundt omkring i Europa for forskellige tøj- og undertøjsmærker.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

kbh-bag-om-side-9-pigen-har-talent- Tæt på Halvnøgne i kulissen: Kom tæt på de talentfulde Side 9-piger

Jeanett.jpg Tæt på Månedens pige deler ud af barndomsbillederne

sabrina1.jpg Sex og samliv Side 9-Sabrina smider tøjet når hun er fuld

Maibritt.jpg Sex og samliv Maibritt skiftede kæresten ud med Side 9  

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9