Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel
Side 9

Lara Denice

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4,46
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Hvis man skal forkæle dagens dejlige Side 9-pige om efteråret, gælder det om at have styr på hyggen – og menuen! Heldigvis er smukke Lara Denice ikke kræsen.

- Jeg spiser gerne alt uanset vejret. Jeg er et madøre, så får jeg lyst til noget, spiser jeg det. Men ellers er det bedste på en uvejrsdag, at sidde inden for og høre regnen tromme på taget, drikke kaffe eller kakao og se Netflix.

Det der med at holde sig inden døre og hygge, er måske alligevel ikke helt betinget af årstiden. Lara Denice er generelt mest vild med ting der ikke nødvendigvis behøver at foregå uden for. Eller i Danmark.

- Jeg er ikke udendørstypen, så på denne årstid foretrækker jeg at tage i centre, spise ude, gå i biografen og gerne tage ud at rejse til de tilbageværende varme rejsemål. Det er også en årstid hvor jeg glæder mig til Halloween og til at klæde mig ud, for det elsker jeg!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

kbh-bag-om-side-9-pigen-har-talent- Tæt på Halvnøgne i kulissen: Kom tæt på de talentfulde Side 9-piger

Jeanett.jpg Tæt på Månedens pige deler ud af barndomsbillederne

sabrina1.jpg Sex og samliv Side 9-Sabrina smider tøjet når hun er fuld

Maibritt.jpg Sex og samliv Maibritt skiftede kæresten ud med Side 9  

Følg Ekstra Bladet Side 9

- så giver vi dig noget at tale om

Følg Ekstra Bladet Side 9