Lara Denice

 

9 Hvor mange hjerter vil du give dagens side9 pige

Brugernes bedømmelse 4.46
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Hvis man skal forkæle dagens dejlige Side 9-pige om efteråret, gælder det om at have styr på hyggen – og menuen! Heldigvis er smukke Lara Denice ikke kræsen.

- Jeg spiser gerne alt uanset vejret. Jeg er et madøre, så får jeg lyst til noget, spiser jeg det. Men ellers er det bedste på en uvejrsdag, at sidde inden for og høre regnen tromme på taget, drikke kaffe eller kakao og se Netflix.

Det der med at holde sig inden døre og hygge, er måske alligevel ikke helt betinget af årstiden. Lara Denice er generelt mest vild med ting der ikke nødvendigvis behøver at foregå uden for. Eller i Danmark.

- Jeg er ikke udendørstypen, så på denne årstid foretrækker jeg at tage i centre, spise ude, gå i biografen og gerne tage ud at rejse til de tilbageværende varme rejsemål. Det er også en årstid hvor jeg glæder mig til Halloween og til at klæde mig ud, for det elsker jeg!

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Foto: Linda Johansen Tæt på Halvnøgne i kulissen: Kom tæt på de talentfulde Side 9-piger

COVERMODEL.DK Tæt på Månedens pige deler ud af barndomsbillederne

Se også: Side 9-Sabrina smider tøjet når hun er fuld

Se også: Maibritt skiftede kæresten ud med Side 9  

Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Mikkel Cramon
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen