Lara Denice, 25 år og fra Rødovre

 

Side 9 pige
Man kan kun stemme på dagens side 9 pige

Dejlige Lara Denice kender vi fra de smukke billeder som altid emmer af udstråling og glæde. I øjeblikket fifler energibomben med at omsætte det til levende billeder, med en ganske særlig agenda.

- Jeg er i gang med at blive castet til et program, som jeg tror det bliver spændende at medvirke i. Jeg vil rigtig gerne bruge det jeg kan til noget konstruktivt, såsom at medvirke i programmer eller indslag, hvor jeg kan være med til at oplyse eller hjælpe andre på en eller anden måde.

- Nøgenhed og evnen til at turde det meste, er min niche i denne branche. Så længe jeg kan stå inde for hvad jeg laver, har jeg ikke noget imod det.

Når Lara Denice springer ud i et nyt projekt, er det med ønsket om at gøre en forskel og inspirere, så godt hun kan.

- Jeg elsker bare at sprede smil og glæde, for jeg elsker at underholde og gøre folk glade. Positivitet er noget jeg har meget af, selvom det kan være svært i hårde tider. Det er meget givende for mig, at jeg kan løfte mig selv op igen.

Meget mere Side 9

I Ekstra Bladet+ er vi vilde med Side 9. Derfor får du hundredvis af gallerier med de mest populære piger, der tager den et par skridt længere, end de gør i avisen.

Side 9 Jeannie: Nøgen på bondegården

Side 9 Gallerier Holly

Side 9 Lara Denice: Jeg elsker at være nøgen

Side 9 Gallerier Alice